Bestellen & Bezorgen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Minimaal order bedrag is € 15,-

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 
Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst en betaald zijn gaan dezelfde dag nog met onze vervoerder mee. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail met Track & Trace waarmee je je pakket kunt volgen.

Wat zijn de verzendkosten? 
BESTELLINGEN v.a. € 50,- GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND, DUITSLAND & BELGIË!
De hoogte van de verzendkosten voor bestellingen tot € 49,99 bedragen:
- Nederland € 3,95
- Duitsland € 6,95
- België € 7,95

Buiten Nederland, Duitsland en België gelden andere tarieven.

 

RUILEN & RETOURNEREN

Ruilen of retourneren? Daar doen wij niet moeilijk over!
Schipperkids doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, stuur het - binnen 30 dagen - goed verpakt en gefrankeerd terug. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag van het product op je rekening. 


Gratis retourneren via PayPal!
Het is nu mogelijk om de kosten van je retourzending terug te krijgen via PayPal. Je bestelling moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen.
De belangrijkste voorwaarde is dat je bestelling bij ons met PayPal moet worden betaald. Alleen dan kun je bij PayPal de kosten van je retourzending terug vragen.


Hoe het terugvragen van je retourkosten precies werkt kun je hier lezen op de site van PayPal. Hier staan ook alle *voorwaarden waar je retourzending aan moet voldoen. Heb je vragen over deze service van PayPal? Stel je vraag direct aan PayPal via deze link.